Doniraj

Dragi komšija,

Poznato ti je da se građani Leskovca već godinama suočavaju sa problemima da ostvare svoja prava, posebno u oblasti zaštite prava pacijenata, zaštite životne sredine i socijalne zaštite. 

Već više od 4 godine Tim 42 pruža kontinuiranu pravnu i administrativnu podršku građanima Leskovca da ostvare svoje prava. Samo u 2022. godini, više od 300 građana i građanki nam se obratilo za podršku i naš tim je uspeo da uspešno reši većinu ovih zahteva.

Građanima smo pomagali da reše različite izazove, od pravovremenog zakazivanja specijalističkih pregleda koji su neophodni za lečenje pa do saniranja divljih deponija koje se pojavljuju u njihovom okruženju.

Da svaki građanin Leskovca i dalje ima kome da se obrati!

Sada nam je potrebna tvoja podrška, jer jedino zajedničkim snagama možemo nastaviti da radimo u interesu građana Leskovca.

Pod ovim ne mislimo samo na pojedinačne slučajeve već i zagovaračke inicijative koje pokrećemo na osnovu problema sa kojima nam se obraćaju građani, a koje trajno unapređuju procedure i praksu nadležnih institucija.

Samo u toku prošle godine pokrenuli smo 8 zagovaračkih inicijativa, 101 put se obratili nadležnim organima, pokrenuli više od 30 postupaka pred različitim inspekcijama, pomogli građanima da upute više od 750 prigovora

Servis za podršku građanima je, do sad, uglavnom finansiran sredstvima organizacije i angažovanjem članova Tima 42.

Zbog uvećanog broja zahteva, potrebna nam je tvoja podrška da proširimo kapacitete kako bi se posvetili svakome ko nam se obrati i tokom 2023.

Od tog cilja nas deli 3.000 evra do kojih možemo doći jedino tvojom podrškom.

Ni jedna donacija nije mala i sve nam pomažu da dostignemo ovaj cilj i da, zajedničkim snagama, doprinesemo ostvarivanju prava građana i boljem životu u Leskovcu za sve nas. 

Podršku Servisu za podršku građanima možeš uplatiti na račun 340-11024347-09 (primer uplatnice možeš pronaći ispod teksta) ili prosto skeniranjem našeg QR koda za donacije.

Skeniraj i doniraj >

Prikaz uplatnice >

Šta dobijaš za donaciju?

Mi verujemo da se dobro dobrim vraća, pa smo za svaku donaciju veću od 500 dinara obezbedili i simboličan poklon. Pored dobrog osećaja jer si podržao lokalnu zajednicu, možeš da osvojiš i

hvala na donaciji

preuzmi svoj poklon!

Udruženje građana Tim 42